EIROPAS LATVIEŠU LAIKRAKSTS
Pievienot sludinājumu
23573

Par Latvijas tautsaimniecības pareizo ceļu
11.05.2012


johann
Komentārs ievietots: 2012-05-15
Maza korrekcija: labāk saprotams termins ir sociāli atbildīga tirgus ekonomika. No šīs mūsu huntiņas baidās kā velns no krusta. Neviens un nekad Latvijā nav postulējis, ka centīsies ieviest Latvijā tādu ekonomisko politiku. Muld par labēju un kreisi-labējo vai centrisku politiku, kas neizsaka neko. Lūdzu atsūtiet savas koordinātes. Mana- [email protected]
Pēteris
Komentārs ievietots: 2012-07-28
Kā risināt jautājumu ar pašvaldību bankām, ja pašas pašvaldības ir nelielas - daži tūkstoši cilvēku? Vai šādos apstākļos pašvaldības bankas nenovedīs pie vēl lielākas naudas aizplūšanas no laukiem uz pašvaldību centriem?
Jānis
Komentārs ievietots: 2013-03-02
Mūsu varas vīru lielākā kļūda ir necenšanās attīstīt pašu plaša profila preču ražošanu, toties mums ir attīstīts imports. Ražošanas attīstības lielākie kavēkļi ir nodokļu politika, vietējā tirgus trūkums un protams finanšu sistēma. Mums ir PVN tipa nodoklis, kuru pieliek pat pie izejvielu cenas, tā padarot tās krietni dārgākas. Nodoklis visos reģionos vienāds, tādēļ nomales iznīkst. Vēl ir virkne citu ražošanai nelabvēlēgu faktoru, bet pie varas esošie to visu ignorē.

Atpakaļ



atstāj tukšu: atstāj tukšu:
vārds:

JŪSU KOMENTĀRS:


Ievadiet drošības kodu:

Visual CAPTCHA